Wilma kattenkapper aan huis

Voor het verzorgen of trimmen van uw katGastenboek


 
12.05.21 20:48 Lucas van de Wakker
Wij zijn dezelfde mening toegedaan als Hennie; een geweldige oplossing door achterin de bus onze lieve Drax te trimmen. Het is zo moeilijk om mensen te vinden die een grote Noorse Boskat kan helpen met klitjes in zijn vachtje, maar Wilma en haar man hebben het voortreffelijk gedaan! De Draxman kan er even tegen.
Wij kunnen Wilma en haar man van ganser harte aanbevelen!
Warme groet,
Lucas en Tamara van de Wakker

05.06.20 20:27 Hennie Middelkoop32@gmail.com
Ondanks de corona hebben Wilma en haar man een mooie oplossing bedacht. Waar Kenji en ik heel dankbaar voor zijn.!! Zijn een een bus gekomen waarin Kenji verzorgd kon worden. Hoop dat Kenji en ik nog véle jaren
van hun goede en lieve verzorging mag genieten!!!
Dank jullie wel

25.02.19 15:24 Mouse Verburg
Helaas is Sjarlie , mijn boskatje van 7 jr . op de 17e januari 2019 overleden. Dat wordt afscheid nemen van Wilma en Arjen, na heel veel jaren knipbeurten aan huis. Deskundigheid ten top! De rust die jullie uitstralen maakte het heel aangenaam voor mens en dier . Dank voor al de jaren fantastische knipbeurten aan huis. Lieve groet, Mouse Verburg

22.10.18 13:51 Hennie Middelkoop
Nog ter aanvulling: een aanrader !! Kenji is eenje weet wel katet van 1/1/2 jaar jong en zijn afkomst is:Brits langhaarxPersxMaine Coon.
Indien nodig zou zijn zal ik vragen of ze langs willen komen voor de verzorging (vacht) van Kinji.
22.10.18 13:42 Hennie Middelkoop
Zijn heel lief in de omgang voor mijn 4 voeter Jenji!!!!
Zijn ook gezellige mensen!!

15.01.17 12:12 Suzanne van der Niet
Een aantal keren per jaar wordt mijn X Maine Coon/Noorse Boskat Swiffer
vakkundig en liefdevol ontklit, ontwold, geschoren en doorgekamd door Wilma.
Gezien het stevig eigenwijze karaktertje van Swiffer is dat echt een
compliment waard. Wilma en Arian, bedankt voor telkens weer een prachtig
resultaat en de nuttige adviezen. We kijken uit naar jullie komst in het
voorjaar zodat Swiffer weer lekker kan 'shinen' voor alle buurtpoezen ...

04.02.16 21:35 jolanda en ed van Veelen
Wilma en Arjan komen onze Laila kammen, scheren, nagels knippen en oortjes schoonmaken, en dat gebeurd met veel liefde en geduld. Het resultaat is fantastisch. Wij zijn helemaal tevreden. Wilma en Arjan zijn ook nog eens erg gezellig!!! Een aanrader!!!

25.01.16 21:50 Johan en Marie Jose
Sinds 10 jaar komen Arian en Wilma bij ons om onze Perzen te scheren. Met veel gezelligheid en liefde voor onze katten helpen ze ons onze katten in perfecte staat te houden. Klitvrij en gezond! Een absolute aanrader!

09.01.16 00:29 Familie 't Hart
Wilma en Arjan van der Tas, komen al ruim 8 jaar onze 3 perzen (voorheen 4) trimmen naar volle tevredenheid! De katten zien er weer "tip top" uit na een behandeling! Ze worden vakkundig geschoren en/of gekamd, nageltjes worden geknipt en ook de oogjes en oren worden keurig schoon gemaakt! Wilma, mag al het kam- en scheerwerk doen, Arjan mag zich bezighouden met het vasthouden van de katten met als eindresultaat weer een prachtige kat!
Ze hebben ontzettend veel geduld, zelfs met angstige/nerveuze katten. Wij hebben namelijk 1 pers welke behoorlijk angstig is met als gevolg de nodige "uitspattingen", zij weten hem toch altijd weer keurig te kammen/scheren zonder enige dwang!
Het houden van Perzen vereist veel vachtverzorging waarvan sommige vachten soms net iets vaker klitten en/of vervilten. Het is ook best "moeilijk" om zo een vacht op de juiste manier te kammen, maar dankzij de vakkundigheid van Wilma en Arjan lopen onze katten er altijd keurig bij!
Mocht je een kat hebben, onder de klitten, misschien wel helemaal vervilt en lukt het jezelf echt niet om het bij te houden, neem dan echt contact op met Arjan en Wilma, je kat knapt er echt van op en Arjan en Wilma zijn uiterst vriendelijk en vakkundig en je kat is absoluut weer klitvrij!

03.01.16 15:30 Fam. de Feij
Al jaren onze vaste kattenkapper waar wij heel erg tevreden over zijn!!!!!
Onze beestjes konden het niet beter treffen, vakkundig en liefdevol worden zij tot in de puntjes verzorgd!!!
Twee keer per jaar komen zij bij ons langs wat niet alleen hard nodig is maar ook weer
een gezellig treffen!!!!
De poezen worden in hun eigen vertrouwde omgeving met heel veel geduld op een professionele manier geholpen.
Geen stress van het vervoeren en behandelen bij de dierenarts, een absolute aanrader!!!
Zouden onze beestjes aan geen ander durven toevertrouwen!!
Ons vertrouwen in deze lieve en vakkundige mensen is zo groot dat wij een uit onze groep verstootte heilige Birmaan aan hun liefdevolle zorgen hebben toevertrouwd!
Onze Guus had geen beter en liefdevoller huisje kunnen treffen!!!!
Vakmensen met een hart voor dieren!!!!!